کامبوجا

انواع کامبوجا

انواع کامبوجا

بشکل کلی انواع کامبوجا موجود در بازار شامل شربت کامبوجا ساده ، کامبوجا چای سبز ، کامبوجا چای ترش و کامبوجا میوه ای می باشد . البته خیلی قاعده و قانون خاصی برای طعم دار کردن نوشیدنی کامبوجا وجود نداره و بیشتر ذائقه ای عمل میشه که این قضیه یه خوبی داره و یه بدی ! خوبی این اتفاق ایجاد تنوع زیاد در انواع طعم های کامبوجا خواهد بود و بدی آن اینست که ممکنه برخی از ترکیبات خیلی باهم سازگار نباشند و هم از نظر مزه و هم از نظر خواص باعث ایجاد تاثیر منفی در نوشیدنی کامبوجا بشه . به همین دلیل در پروسه طعم دار کردن انواع چای کامبوجا بهتره مواردی رو در نظر داشته باشید که در ادامه بیشتر به آنها خواهیم پرداخت .

قبل از شروع یه توصیه داریم و اونم اینه که اگر دوست دارید کامبوجا طعم دار استفاده کنید ، کامبوجا ساده خریداری کنید و خودتان بر اساس میل و ذائقه شخصی هر طعم و مزه ای که دوست دارید رو اضافه کنید و زود مصرف کنید . چون با اضافه کردن مواد اضافی به کامبوجا مدت انقضا آن را کاهش می دهیم و بهتره که زود به زود کامبوجا طعم دار رو میل کنید .

زمان طعم دار کردن کامبوجا

مهمترین موضوعی که در طعم دار کردن نوشیدنی کامبوچا وجود داره زمان اضافه کردن چای ترش ، چای سبز ، سبزیجات خشک معطر ، دمنوش ها و حتی میوه جات می باشد . بدلیل اینکه قارچ کامبوجا به بسیاری از این مواد حساسه و اضافه کردن این طعم دهنده ها باعث عدم تکثیر قارچ کامبوجا و از بین رفتنش میشه بهتره که برای طعم دار کردن چای کامبوجا از روش دو مرحله ای استفاده بشه . یعنی در مرحله اول نوشیدنی کامبوجا ساده تهیه و تولید میشه و بعد از اینکه قارچ کامبوجا رو از ظرف خارج کردیم و به ظرف جدیدی که قصد داریم مجددا در آن کامبوجا درست کنیم ، انتقال دادیم در مرحله ی بعد اقدام به اضافه کردن مواد طعم دهنده به چای کامبوجا می نماییم .

نحوه اضافه کردن مواد طعم دهنده به کامبوجا

اولین چیزی که باید درنظر داشته باشید اینه که با اضافه کردن مواد طعم دهنده به کامبوجا ، مدت زمانی که میتوانید نوشیدنی را نگه دارید را کاهش دادید مخصوصا اگر از محتویاتی مثل میوه جات استفاده کنید که خاصیت فساد پذیری دارند . به همین دلیل اگر از انواع دمنوش ها و چای های طبیعی هل ، دارچین یا زنجبیل استفاده کنید از این بابت نگرانی خاصی نخواهید داشت ولی اگر از انواع میوه ها به عنوان طعم دهنده استفاده میکنید بهتره در هنگام مصرف میوه جات را بصورت اسلایس یا میکس شده به نوشیدنی کامبوجا اضافه کنید و نهایتا ظرف سه روز این نوشیدنی را نوش جان کنید .

در ادامه لیستی از انواع کامبوجا بر اساس طعم هایی که می توان به آن اضافه کرد را به شما معرفی می کنیم .

 لیستی از انواع کامبوجا

بطور کلی کامبوجا با بیشتر میوه ها و دمنوش ها که ماهیت خنثی یا ترش دارند قابل ترکیب است اما بهتره با میوه های شیرین و لبنیات ترکیب نشه چون معمولا کامبوجا کمی ترش مزه است و ترکیب آن با شیر و دیگر فراورده های لبنی جالب نیست و حتی ممکنه تضاد هم داشته باشه و اصولا توصیه نمی کنیم .

  • کامبوجا پرتقالی
  • کامبوجا با عصاره لیمو ترش
  • کامبوجا با طعم کیوی
  • کامبوجا با طعم هندوانه
  • کامبوجا با طعم آب زرشک
  • کامبوجا با طعم آب آلبالو
  • کامبوجا با طعم آب انار
  • کامبوجا با طعم زغال اخته
  • کامبوجا با طعم توت فرنگی
  • کامبوجا با طعم کرفس
  • کامبوجا با طعم به لیمو
  • معجون کامبوجا ، عسل و بادام
  • کامبوجا با طعم بهار نارنج
  • کامبوجا همراه با انواع دمنوش های طبیعی
  • کامبوجا با سبزیجات معطر مثل نعنا و پونه
  • کامبوجا با طعم هل ، دارچین یا زنجبیل

[widget id=”business-kit-cta-4″]

انواع چای کامبوجا

چای کامبوجا معمولا به کامبوجا با طعم چای سبز ، کامبوجا با طعم چای ترش و کامبوجا با چای سیاه که بصورت پیشفرض می باشد دسته بندی می شود . کامبوجا چای سبز ، معمولا گزینه اول افرادی است که اضافه وزن دارند و دوست دارند لاغر شوند . چای کامبوجا طبعی متعادل دارد و برای همه مناسب است و کامبوجا زرشکی که با چای ترش درست میشه برای افراد میانسال که با فشار خون دست و پنجه نرم می کنند بسیار مناسب است .

نحوه تهیه انواع کامبوجا

  1. کامبوجا میوه ای :راحت ترین و بهترین راه برای تهیه انواع کامبوجا میوه ای خرید کامبوجا ساده و سپس میکس و ترکیب آن با میوه جات و کمی یخ است . کامبوجا میوه ای هم خواص زیادی داره و هم باعث ایجاد تنوع در طعم همیشگی کامبوجا میشه .

مرجع : wideopeneats.com

[widget id=”business-kit-cta-2″]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *