دمنوش کامبوجا

آنچه که در میان مردم رایج شده است ممکن است همیشه هم درست نباشد! استفاده از عبارت دمونش کامبوجا یکی از این موارد است. درواقع کامبوجا مثل چای یا بسیاری از مواد دارویی و سنتی مثل گل گاو زبان ، زعفران ، چای و … دم کردنی نیست و به همین خاطر نمی توان نام دمنوش کامبوجا را بروی آن گذاشت. شربت کامبوجا یک نوشیدنی تخمیری است که از چای ، شکر و توده ای از باکتری های پروبیوتیک سودمند بنام قارچ کامبوجا تهیه و تولید می شود. تولید کامبوجا کاری زمان بر و حساس است اما وقتی از خواص آن مطلع باشید همه این دردسر ها را به جان می خرید تا از فواید بیشمار کامبوجا ( اکسیر حیات ) بهره مند شوید.

چرا دمنوش کامبوجا

ممکن است به این فکر کنید که چرا می گویند دمنوش کامبوجا ؟ بهتر است بدانید بدلیل اینکه کامبوجا در بعضی عطاری ها هم فروخته می شود و در کنار عرقیات مختلف قرار می گیرد به آن عرق کامبوجا نیز می گویند.

بدلیل اینکه در کامبوجا اسید استیک وجود دارد و در سرکه طبیعی هم اسید استیک وجود دارد (البته با دز بسیار بالاتر) کامبوجا کم طعم سرکه هم می دهد و به همین دلیل عده ای از مردم به آن سرکه کامبوجا می گویند.

در مورد دمنوش کامبوجا هم بدلیل اینکه کامبوجا را می توان با بسیاری از دمنوش ها مثل چای ترش ، زنجبیل ، دارچین و … ترکیب کرد و نوشیدنی کامبوجا را به نوعی طعم دار کرد بعضی ها در بازار به شربت کامبوجا ، دمنوش کامبوجا هم می گویند. و دلیل این نامگذاری های مختلف شاید این باشد که این نوشیدنی با وجود قدمت زیادی که دارد هنوز برای خیلی از افراد ناشناخته بوده و از خواص بی نظیر آن اطلاعات چندانی ندارند. اما ما به سهم خود تلاش می کنیم مردم عزیز کشورمان را با این چای بی نظیر و پر خاصیت آشنا کنیم.

خواص دمنوش کامبوجا

  • رفع یبوست
  • تقویت جداره روده
  • کاهش ریزش مو
  • تقویت پوست و ترمیم آن