کامبوجا

کامبوجا جینسینگ

کامبوجا یکی از نوشیدنی‌هایی است که با بسیاری از گیاهان دارویی و ادویه‌جات قابل ترکیب است. استفاده از ترکیب کامبوجا با میوه خرد شده هم کاملاً رایج است. اما چرا در کنار چای کامبوجا از مواد غذایی دیگر استفاده می‌کنیم موضوعی است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. یکی از ترکیباتی که به عنوان مکمل در کنار نوشیدنی کامبوجا مورد استفاده قرار می‌گیرد جینسینگ می‌باشد. برای آنکه بدانید چای کامبوجا جینسینگ چه خواص شگفت انگیزی دارد لطفا تا پایان با ما همراه باشید.

چرا از مواد مکمل در کنار نوشیدنی کامبوجا استفاده می کنیم؟

با توجه به اینکه کامبوجا طبع سردی دارد غالباً از ادویه جات و میوه جاتی که طبع گرمی دارد برای خنثی کردن سردی آن استفاده می کنند همچنین با توجه به اینکه کامبوجا طعمی شبیه سرکه دارد، با استفاده از موادی مانند زنجبیل لیمو دارچین و غیره طعم تند آن را می‌توان خنثی کرد. دلیل دیگری که از ترکیب کامبوجا با مواد غذایی دارویی و معطر استفاده می‌شود افزایش خواص و فواید آن و همچنین آزاد سازی مواد غذایی موجود در قارچ کامبوجا می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *