کامبوجا

دمنوش کامبوجا

دمنوش کامبوجا

آنچه که در میان مردم رایج شده است ممکن است همیشه هم درست نباشد! استفاده از عبارت دمونش کامبوجا یکی از این موارد است. درواقع کامبوجا مثل چای یا بسیاری از مواد دارویی و سنتی مثل گل گاو زبان ، زعفران ، چای و … دم کردنی نیست و به همین خاطر نمی توان نام دمنوش کامبوجا را بروی آن گذاشت. شربت کامبوجا یک نوشیدنی تخمیری است که از چای ، شکر و توده ای از باکتری های پروبیوتیک سودمند بنام قارچ کامبوجا تهیه و تولید می شود. تولید کامبوجا کاری زمان بر و حساس است اما وقتی از خواص آن مطلع باشید همه این دردسر ها را به جان می خرید تا از فواید بیشمار کامبوجا (اکسیر حیات) بهره مند شوید.

چرا دمنوش کامبوجا

ممکن است به این فکر کنید که چرا می گویند دمنوش کامبوجا ؟ بهتر است بدانید بدلیل اینکه کامبوجا در بعضی عطاری ها هم فروخته می شود و در کنار عرقیات مختلف قرار می گیرد به آن عرق کامبوجا نیز می گویند.

بدلیل اینکه در کامبوجا اسید استیک وجود دارد و در سرکه طبیعی هم اسید استیک وجود دارد (البته با دز بسیار بالاتر) کامبوجا کمی طعم سرکه هم می دهد و به همین دلیل عده ای از مردم به آن سرکه کامبوجا می گویند.

در مورد دمنوش کامبوجا هم بدلیل اینکه کامبوجا را می توان با بسیاری از دمنوش ها مثل چای ترش ، زنجبیل ، دارچین و … ترکیب کرد و نوشیدنی کامبوجا را به نوعی طعم دار کرد بعضی ها در بازار به شربت کامبوجا ، دمنوش کامبوجا هم می گویند. و دلیل این نامگذاری های مختلف شاید این باشد که این نوشیدنی با وجود قدمت زیادی که دارد هنوز برای خیلی از افراد ناشناخته بوده و از خواص بی نظیر آن اطلاعات چندانی ندارند. اما ما به سهم خود تلاش می کنیم مردم عزیز کشورمان را با این چای بی نظیر و پر خاصیت آشنا کنیم.

خواص دمنوش کامبوجا

  • رفع یبوست
  • تقویت سیستم گوارشی
  • بهبود سیستم کبد و سم زدایی
  • انرژی زا و کاهش استرس
  • افزایش قدرت ایمنی
  • کنترل قند خون
  • خاصیت لاغری و کاهش وزن
  • تقویت جداره روده
  • کاهش ریزش مو
  • تقویت پوست و ترمیم آن

مواردی که اشاره شد تنها گوشه ای از خواص کامبوجا بود که به آن اشاره کردیم و همچنین تحقیقات بر روی فواید این نوشیدنی در حال انجام است. ضمن اینکه ادعا هایی مبنی بر بهبود سرطان و جلوگیری از رشد سلول ها سرطانی شده که صحت آن در حال بررسی است و هنوز نمی توان به شکل قطعی در این مورد حرف زد.

طرز تهیه دمنوش کامبوجا

درست کردن نوشیدنی کامبوجا خیلی کار سختی نیست اما اگر دوست دارید نوشیدنی خوبی درست کانید باید صبور باشید و به اندازه کافی صبر کنید تا فرآیند تخمیر به خوبی انجام بشه. دمنوش کامبوجا یک مدل نوشیدنی تخمیری هستش به همین جهت باید فرآیند تخمیر کاملاً طی بشه تا طعم نوشیدنی خوب از آب در بیاد. چون در یک مقاله با عنوان طرز تهیه نوشیدنی کامبوجا بطور دقیق و با جزئیات در مورد نحوه درست کردن شربت کامبوجا صحبت کردیم پیشنهاد می کنم حتماً از طریق لینک طرز تهیه کامبوجا این مطلب رو مطالعه بفرمایید.

در ضمن اگر وقت کافی برای تولید خانگی کامبوجا را ندارید می توانید اقدام به خرید شربت کامبوجا نمایید. برای ثبت سفارش با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

آخرین بروزرسانی : 1399/02/08

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *