کامبوجا

کامبوجا قرمز

کامبوجا قرمز

خیلی ها فکر می کنند که کامبوجا قرمز یا زرشکی از ترکیب کامبوجا با آب زرشک یا آب آلبالو تهیه می شود اما معمولا کامبوجا قرمز همان کامبوجا با طعم چای ترش است. البته می توان کامبوجا را با بیشتر نوشیدنی ها و گیاهان دارویی ترکیب کرد بشرط آنکه در مورد خواص هر یک از آنها اطلاعات داشته باشید. بدلیل اینکه کامبوجا طبعی نسبتا سرد دارد بهتر است با مواد غذایی که طبع گرمی دارند استفاده شود تا سردی آن را خنثی کند.

کامبوجا قرمز اصل یا تقلبی

پس تا اینجای کار دلیل قرمز رنگ بودن کامبوجا را متوجه شدید . ممکنه برای شما این سوال بوجود بیاید که ممکن است از رنگ های خوراکی برای قرمز شدن این نوشیدنی استفاده کنند. جواب این سوال مثبت است بدلیل گران قیمت بودن چای ترش ممکن است بعضی از افراد سودجو از رنگ برای قرمز شدن کامبوجا استفاده کنند. خوردن چنین نوشیدنی ای نتنها برای بدن مفید نیست بلکه مضر نیز می باشد. پس در هنگام خرید نوشیدنی کامبوجا حتما به اصل و ارگانیک بودن آن توجه کافی داشته باشید.

خواص کامبوجا قرمز

  • کنترل فشار خون
  • شادی آور
  • خون ساز
  • تقویت سیستم ایمنی

منبع : wikipedia

آخرین بروز رسانی : 1398/07/30

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *