عصاره کامبوجا همان نوشیدنی یا شربت کامبوجا است که مقدار بسیار زیادی تن نشین قارچ کامبوجا در آن وجود دارد و خاصیت رشد و زایایی بسیار زیادی دارد. استاتر کامبوچا یا عصاره کامبوچا بیشتر در تولید نوشیدنی و تکثیر قارچ کامبوجا کاربرد دارد و قابل خوردن نیست. همچنین سوالی که خیلی از عزیزان از ما می پرسند این است که آیا قارچ کامبوجا خوردنی است؟ خیر خود قارچ خوردنی نیست بلکه از قارچ فقط برای تولید کامبوجا استفاده می شود.
در مورد عصاره کامبوجا بیشتر بدانید
- داشتن قارچ کامبوجا به تنهایی برای تولید نوشیدنی کامبوجا کافیست اما اگر میخواهید فرایند تخمیر سریع تر انجام شود و نوشیدنی بهتری داشته باشید پیشنهاد می کنیم از عصاره کامبوجا در هنگام تولید نوشیدنی استفاده کنید.
- اگر خودتان قصد دارید نوشیدنی کامبوجا را در منزل تهیه کنید مواد ته نشین نوشیدنی را در یک ظرف دهن باز نگهداری کنید و با استفاده راهنمای جامع طرز تهیه کامبوجا خانگی از عصاره کامبوجا استفاده کنید.
- برای تهیه عصاره کامبوجا کافیست شربت کامبوجا را به مدت دو هفته در دمای اتاق و در محیطی تاریک یا کم نور قرار دهید. بعد از گذشت دو هفته می توانید نوشیدنی را صاف کنید.
خواص عصاره کامبوجا
- درمان کبد چرب
- کنترل فشار و قند خون
- کاهش ریزش مو و تقویت پوست
- پاکسازی سیستم گوارش و تقویت معده
- تقویت سیستم اعصاب و آرام بخش
- جلوگیری از رشد سلول های سرطانی
- کاهش چربی و کمک به تناسب اندام
- دفع سموم بدن و سنگ کلیه
برای خرید کامبوجا لطفاً با شماره تلفن های مندرج در سایت تماس بگیرید.
منبع : wikipedia.org
آخرین بروزرسانی : 1399/03/09