کامبوجا دشمن دیابت و فشار خون است

در این مقاله به بررسی رابطه بین کامبوجا و دیابت خواهیم پرداخت لطفا تا انتها با ما همراه باشید.

  • آیا خوردن شربت کامبوجا برای دیابت مفید است؟
  • آیا مصرف چای کامبوجا برای افراد مبتلا به دیابت ضرری ندارد؟
  • آیا کامبوجا برای دیابت خوبه؟
  • تاثیر کامبوجا بر دیابت چیست؟
  • آیا نوشیدن بلند مدت کامبوجا در درمان دیابت موثر است ؟
  • بررسی کامل خواص کامبوجا برای دیابت
  • اثر کامبوجا بر دیابت چیست ؟

این ها سوالاتی هستند که وقتی مشتریان مبتلا به بیماری دیابت با ما تماس می گیرند بلافاصله از ما می پرسند و حقم دارند چون دیابت چه نوع یک و چه نوع دوم بیماری خطرناکی است و افراد مبتلا به این بیماری که تعدادشان هم کم نیست ، باید مراعات کنند و مواظب تغذیه خودشون باشند تا دچار مشکل نشوند .

قبل از هر چیز مستقیم میرم سر اصل مطلب و یه انتقاد بزرگ می کنم از افرادی که براحتی و با صراحت تمام ادعا می کنند : رابطه کامبوجا و دیابت مثل دارو و بیماری است ! یعنی مصرف کامبوجا میتواند منجر به درمان بیماری دیابت شود ! که این موضوع اصلا درست نیست و بهتره بدانید که تقریبا دیابت درمان قطعی ندارد و فقط می توان با پرهیز و خوردن غذا و نوشیدنی سالم از گزند این بیماری در امان ماند .

آیا کامبوجا برای دیابت خوبه؟

در بیشتر موارد مصرف مداوم کامبوجا البته به مقدار کم و با نظر پزشک ، برای دیابت مفید است . البته خوردن شربت کامبوجا به تنهایی خیلی تاثیر گذار نیست و باید با ورزش و خوردن غذاهای سالم و قندهای طبیعی همراه بشه تا اثر خودشو نشون بده . جالبه بدونید بخش عمده ای از شکری که در ابتدای کار برای تهیه شربت کامبوجا استفاده میشه پس از آماده شدن نوشیدنی به مصرف باکتری های قارچ کامبوجا میرسه و در فرایند تخمیر تبدیل به گاز شده و باعث گازدار شدن چای کامبوجا میشه.

اثر کامبوجا بر دیابت چیست ؟

گفته میشه شربت کامبوجا حاوی ترکیباتی است که نوسانات قند خون را کنترل می کنه و به بهبود دیابت کمک میکنه. کلسترول و فشار خون یکی از عوامل تشدید کننده دیابت می باشد.
گفته میشه خوردن شربت کامبوجا در کاهش کلسترول خون نقش زیادی داره و میتونه فشار خون رو کنترل کنه مخصوصا اگر از کامبوجا باطعم چای ترش استفاده کنید. با کاهش فشار خون میشه امیدوار بود که دیابت هم تا حدی مهار و کنترل بشه.

کامبوجا دشمن دیابت

دلیل دیگه ای که نشان دهنده رابطه معکوس کامبوجا و دیابت است، خاصیت جالبی است که قارچ کامبوجا دارد. قارچ کامبوجا برای تکثیر احتیاج به مواد قندی داره ، به همین دلیل در هنگام درست کردن شربت کامبوجا ، مقدار زیادی شکر در ظرف ریخته می شود . در واقع تا زمانی که شکر در مایع کامبوجا وجود داشته باشد قارچ کامبوجا به فرایند تکثیر و سنتز ادامه می دهد .

هنگامی که شما نوشیدنی کامبوجا میل می کنید اگر نوشیدنی اصل و تازه باشه و از صافی های بسیار ریز عبور نکرده باشه، ذرات قارچ کامبوجا در نوشیدنی وجود دارند و حتی پس از ورود به معده به فعالیت خود ادامه می دهند و قند مورد نیاز خود را از بدن شما تامین می کنند که این موضوع بسیار حائز اهمیت و مفید است. وقتی بدن شما قند بیشتری مصرف کند احتمال ابتلا به دیابت کاهش می یابد. در نتیجه می توان گفت رابطه معکوسی بین مصرف کامبوجا و دیابت وجود دارد .

چه رابطه ای بین کامبوجا و دیابت وجود داره؟

دلیل دیگه ای که نشان دهنده تاثیرات مثبت بین مصرف کامبوجا و دیابت است ، به تحقیقاتی بر میگرده که اخیر در کشور آلمان برروی کامبوجا به عنوان یک پروبیوتیک طبیعی انجام شده. بر اساس نتایج این تحقیقات کامبوجا به علت داشتن باکتری های مفید و آنزیم های سودمند میتونه عملکرد باکتری های روده که وظیفه جذب کربوهیدرات ها رو برعهده دارند ، تحت تاثیر قرار بده و به جذب کمتر کربوهیدرات ها و کاهش قند خون و کنترل دیابت کمک کنه.

آمار جهانی کامبوجا و دیابت

طبق آمار ارائه شده توسط سازمان غذا و دارو ، دیابت هفتمین علت مرگ و میر در ایالات متحده آمریکاست و چیزی حدود ۲۶ میلیون نفر در این کشور مبتلا به دیابت هستند و حدود ۷۹ میلیون نفر در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند که در صورت عدم رعایت نکات پزشکی و تغذیه ای بطور حتم این افراد هم به جمع دیابتی ها می پیوندند و این یعنی بصدا در اومدن زنگ خطر برای آمریکایی ها.

جالبه بدونید که ۳۱ درصد این بیماران به مصرف مکمل های گیاهی و نوشیدنی های طبیعی روی آوردن و تغذیه سالم تری دارن و نتایج بهتری هم نسبت به افرادی که از داروهای شیمیایی استفاده میکنند گرفتن. کامبوجا یکی از نوشیدنی هایی است که بیماران دیابتی بجای نوشابه و نوشیدنی های الکلی استفاده می کنند

مقدار مجاز شکر در کامبوجا چقدره؟

در هر ۲۵۰ گرم شربت کامبوجا چیزی حدود ۲ تا ۶ گرم شکر وجود داره و این درحالیه که در همین مقدار آب پرتقال ۲۴ گرم و در ۲۵۰ گرم آب هویج ۱۳ گرم شکر وجود داره . البته نکته ای که وجود داره اینه که اگر فرایند تخمیر طولانی تر بشه (یعنی چیزی حدود ۳ هفته تا یک ماه) میزان قندی که در کامبوجا وجود داره از مقدار ۶ گرم در هر ۲۵۰ گرم هم کمتر میشه و این مقدار برای افرادی که دیابت دارند بسیار ایده آل است . البته این آمارو ارقام حدودی است و بهتره بعد از خرید شربت کامبوجا حتما به یک آزمایشگاه معتبر بروید و مقدار الکل و شکر موجود در کامبوجا رو تست کنید تا با خیال راحت از آن استفاده کنید .

منبع : healthcentral.com