اینکه چگونه قارچ کامبوجا تولید کنیم ؟ همواره سوالی بوده که ذهن خیلی از علاقه مندان به کامبوجا رو درگیر خود کرده که ما قصد داریم امروز توضیحاتی در این مورد بدیم تا ابهامات برطرف بشه!
چگونه قارچ کامبوجا تولید کنیم
اول اینکه باید محیط پرورش و کشت قارچ کامبوجا کاملا تمیز و عاری از هر گونه گرد و غبار و آلودگی باشه
دو اینکه از هر جایی قارچ کامبوجا تهیه نکنید ! چون ممکنه قارچ کامبوجا مرده باشه و
قابلیت تکثیر شدن نداشته باشه و شما متوجه این موضوع نشید . چون از ظاهرش خیلی
سخت میشه فهمید و باید تحت شرایط مناسب کشت بشه تا نعلوم شه سالمه و قابلیت تکثیر داره یا خیر .
سلام شبتون بخیر
دلیل کپک زدن یا سفیدی روی قارچ چیه ؟ لطفا راهنمایی زفرمایید
سلام ممنون
دلیل اصلی کپک زدن قارچ کامبوجا قرار گرفتن در محیط آلوده و گرد و غبار و … است. پیشنهاد میکنیم از قارچ جدید در محیطی تمیز و شرایط محیطی مناسب برای درست کردن شربت کامبوجا استفاده کنید.