طرز تهیه کامبوجا

امروز قصد داریم شما عزیزان علاقه مند به نوشیدنی پر خاصیت کامبوجا را با طرز تهیه کامبوجا و اینکه اصلا کامبوجا چطوری درست میشه آشنا کنیم . لطفا تا پایان با ما باشید البته قبل از اون کمی به خواص کامبوجا و اینکه مصرف آن برای بدن انسان چه فایده ای دارد می پردازیم . کامبوجا از تعداد زیادی باکتری مفید و در محیطی تخمیری تولید میشه که به هضم بهتر غذا ، کاهش چربی خون ، پاکسازی کبد و دفع سموم و همچنین جوان سازی پوست کمک زیادی میکنه . به همین دلیل مصرف این نوشیدنی سالم میتونه باعث درمان خیلی از بیماری های داخلی و پوستی بشه و یا حداقل اینکه سرعت پیشرفت بیماری رو کم میکنه و باعث تسریع در روند درمانی میشه .

طرز تهیه کامبوجا

طرز تهیه کامبوجا خیلی پیچیده و سخت نیست اما نیاز به تجربه کافی و محیط کشت مناسب داره و چون اکثر اون هایی که به سمت مصرف نوشیدنی کامبوجا میرن به سلامت خود اهمیت می دهند و علاقه دارند از خواص کامبوجا به بهترین شکل ممکن استفاده کنند توصیه ما به آنها خرید کامبوجا خواهد بود . اما بطور کلی می توانید ا طرز تهیه کامبوجا از طریق ویدیویی که ما در لینک طرز تهیه کامبوچا یوتیوب آپلود کرده ایم آشنا بشید . به شکل خلاصه اگر بخوایم بگیم طرز تهیه شربت کامبوجا به این صورته :

  1.  با استفاده از آب تصفیه شده چای سبز یا سیاه تهیه کنید و سپس آن را به استفاده از فیلتر مناسب صاف کنید
  2. مدتی چای آماده شده را با ۵ لیتر آب جوش مخلوط کنید و به اندازه دو لیوان شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید
  3. پس از اینکه کاملا شکر ها در محلول آب جوش و چای حل شد کمی صبر کنید تا دمای آن به ۲۵ درجه سانتی گراد برسه
  4. مقدار یک لیوان شربت استارتر کامبوجا که میزان کیفیت و اصل بودن آن بسیار اهمیت داره رو به محلول اضافه کنید
  5. حالا لازمه که ظرف شیشه ای بزرگی با دهانه باز تهیه کنید و محلول را درون آن بریزید و یک عدد قارچ کامبوجا روی سطح مایع قرار دهید .
  6. کیفیت و جوان بودن قارچ کامبوجا در کیفیت شربت کامبوجایی که تهیه می کنید تاثیر زیادی خواهد داشت پس سعی کنید از جای مطمئنی آن را تهیه کنید .
  7. یک پارچه کتانیو کش تهیه کنید و سطح ظرف را با آن ببندید طوری که هوا به محلول کامبوجا برسد و باکتری ها بتوانند به راحتی عمل تخمیر و سنتز را انجام دهند .
  8. ظرف را در محیطی تاریک و در دمایی بین ۲۱ تا ۲۵ درجه قرار دهید و مدت ۷ الی ۱۰ روز صبر کنید و سعی کنید در این مدت ظرف کامبوجا رو جابجا نکنید .

قیمت کامبوجا

 

طعم دار کردن کامبوجا

ترکیب کامبوجا با چای سبز یا کامبوجا با چای ترش یا حتی کامبوجا با طعم قهوه و بسیاری از گیاهان دارویی دیگه که هم باعث تنوع بیشتر در طعم نوشیدنی کامبوجا میشن و هم خواص بیشتری به آن اضافه میکنن .

خود کامبوجا بطور طبیعی طعم ترش و شیرینی داره کمی نزدیک به طعم سرکه است ولی بسیار ملایم تر و دلچسب تر . بعضیا طعم طبیعی خود کامبوجا را می پسندن و بعضی ها هم علاقه مند به ترکیب آن با طعم های دیگر هستند که کاملا سلیقه ای است و به ذائقه افراد بستگی داره . علاقه مندان به نوشیدنی کامبوچا میتوانن براحتی اقدام به خرید اینترنتی کامبوجا نمایند و این نوشیدنی مفید و سالم رو درب منزل خود و بدون اتلاف وقت دریافت نمایند . برای سفارش می توانید از طریق شماره تلفن های موجود در سایت اقدام فرمایید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *