طرز تهیه کامبوجا

امروز قصد داریم شما عزیزان علاقه مند به نوشیدنی پر خاصیت کامبوجا را با طرز تهیه کامبوجا و اینکه اصلا کامبوجا چطوری درست میشه آشنا کنیم . لطفا تا پایان با ما باشید البته قبل از اون کمی به خواص کامبوجا و اینکه مصرف آن برای بدن انسان چه فایده ای دارد می پردازیم . کامبوجا از تعداد زیادی باکتری مفید و در محیطی تخمیری تولید میشه که به هضم بهتر غذا ، کاهش چربی خون ، پاکسازی کبد و دفع سموم و همچنین جوان سازی پوست کمک زیادی میکنه .

به همین دلیل مصرف این نوشیدنی سالم میتونه باعث درمان خیلی از بیماری های داخلی و پوستی بشه و یا حداقل اینکه سرعت پیشرفت بیماری رو کم میکنه و باعث تسریع در روند درمانی آنها میشه .


طرز تهیه کامبوجا خانگی

طرز تهیه کامبوجا خیلی پیچیده و سخت نیست اما نیاز به تجربه کافی و محیط کشت مناسب داره و چون اکثر اون هایی که به سمت مصرف نوشیدنی کامبوجا میرن به سلامت خود اهمیت می دهند و علاقه دارند از خواص کامبوجا به بهترین شکل ممکن استفاده کنند توصیه ما به آنها خرید کامبوجا از مراکز معتبر خواهد بود .

خیلی از افراد علاقه مند به تولید کامبوجا خانگی هستند اگر این کار طبق اصول و در محیط مناسب انجام شود و فرد تجربه کافی داشته باشد اشکالی ندارد اما در بیشتر مواقع امکان اختلال در روند تخمیر نوشیدنی کامبوجا وجود دارد و ممکن است نوشیدنی آلوده به میکرو ارگانیسم های مضر شود و سلامت انسان را بخطر بیاندازد. نوشیدنی کامبوجایی که ما تهیه میکنیم در دما و محیط مناسب و با روشی خاص تولید می شود و بعد از تخمیر و آماده شدن تحت آزمایش قرار میگیرد تا میزان کیفیت شربت کامبوجا تولید شده سنجیده شود .


نکات مهم طرز تهیه شربت کامبوجا

طرز تهیه کامبوجا بصورت قدم به قدم :

آب تصفیه

با استفاده از آب تصفیه شده چای سبز یا سیاه تهیه کنید و سپس آن را به استفاده از فیلتر مناسب صاف کنید تا ذرات درشت چای بطور کامل جداسازی شوند.


آماده کردن چای و شکر

چای آماده شده را با ۵ لیتر آب جوش مخلوط کنید و به اندازه دو لیوان شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شکر ها در محلول حل شود. (پیشنهاد ما استفاده از شکر قهوه ای و طبیعی بجای شکر معمولی است)


کنترل دما

پس از اینکه کاملا شکر ها در محلول آب جوش و چای حل شد کمی صبر کنید تا دمای آن به ۲۵ درجه سانتی گراد برسد و املاح موجود در چای کاملا ته نشین شود.


استارتر کامبوجا

مقدار یک لیوان شربت استارتر کامبوجا که کیفیت و اصل بودن آن بسیار اهمیت دارد را به محلول اضافه کنید. استارتر کامبوجا هموان شربت غلیظ شده کامبوجاست که حاوی مقدار زیادی لرت و بقایای قارچ کامبوجا می باشد. استارتر کامبوجا حتما باید تازه باشد و باکتری های پروبیوتیک فعال داشته باشد تا بتواند خاصیت رشد و نمو به سایر باکتری های مفید موجود در محلول شربت کامبوجا بدهد.

استارتر کامبوجا چیست؟

ظرف مناسب

ظرف شیشه ای بزرگی با دهانه باز تهیه کنید و محلول را درون آن بریزید و یک عدد قارچ کامبوجا روی سطح مایع قرار دهید . اگر قارچ کامبوجا به انتهای ظرف رفت اهمیتی ندارد و بقیه مراحل را انجام دهید.


قارچ کامبوجا مناسب

کیفیت و جوان بودن قارچ کامبوجا در کیفیت شربت کامبوجایی که تهیه می کنید تاثیر زیادی خواهد داشت پس سعی کنید از جای مطمئنی آن را تهیه کنید .

مطالعه بیشتر در زمینه : خرید قارچ کامبوجا


رعایت بهداشت و جلوگیری از آلودگی نوشیدنی

یک پارچه کتانی و کش تهیه کنید و سطح ظرف را با آن ببندید طوری که هوا به محلول کامبوجا برسد و باکتری ها بتوانند به راحتی عمل تخمیر و سنتز را انجام دهند .


محیط و دمای مناسب

ظرف را در محیطی تاریک و در دمایی بین ۲۱ تا ۲۵ درجه قرار دهید و مدت ۷ الی ۱۰ روز صبر کنید و سعی کنید در این مدت ظرف کامبوجا رو جابجا نکنید .


جدا کردن قارچ کامبوجا از محلول

بعد از این مدت یک قارچ کامبوجا جدید تشکیل میشه روی سطح چای کامبوجا که می تونید از آن برای درست کردن شربت کامبوجا جدید استفاده کنید و یا اینکه آن را درون مقداری مایع کامبوجا بگذارید و درون یخچال نگهداری کنید تا بعدا دوباره برای درست کردن نوشیدنی کامبوجا از قارچ استفاده کنید.


صاف کردن نوشیدنی کامبوجا

قارچ هارو از نوشیدنی خارج کنید و نوشیدنی رو از یک صافی عبور دهید تا تیکه های درشت قارچ کامبوجا وارد نوشیدنی نشه و ظاهر شفاف تری داشته باشه


فرآیند گازدار کردن نوشیدنی

سپس نوشیدنی کامبوجا را درون ظرفی شیشه ای و در بسته قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید تا گازدار شود.


طعم دار کردن شربت کامبوجا

در پایان برای خوشمزه تر شدن چای کامبوجا می توانید از مقدار کمی میوه خرد شده استفاده کنید و درون نوشیدنی بریزید تا دو سه روز در یخچال بماند و طعم میوه کاملا با نوشیدنی ترکیب شود.


طرز تهیه کامبوجا با طعم های مختلف

روال و پروسه کار دقیقا مثل قبل هست و شما باید ابتدا کامبوجا ساده رو تهیه کنید و بعد اقدام به طعم دار کردنش بکنید. بعضی از طعم ها از ابتدا به نوشیدنی کامبوجا اضافه میشه مثل کامبوجا چای سبز و کامبوجا چای ترش که از همون اول در طرز تهیه کامبوجا بجای چای سیاه باید از چای ترش یا یا چای سبز استفاده کنید. بعضی طعم ها هم بعد از اینکه شربت کامبوجا آماده شد به نوشیدنی اضافه میشه مثل انواع دمنوش ها و میوه ها .


طعم دار کردن کامبوجا

ترکیب کامبوجا با چای سبز یا کامبوجا با چای ترش یا حتی کامبوجا با طعم قهوه و بسیاری از گیاهان دارویی دیگه که هم باعث تنوع بیشتر در طعم نوشیدنی کامبوجا میشن و هم خواص بیشتری به آن اضافه میکنن، میتونه نوشیدنی ایده آلی باشه برای آنهایی که خیلی از طعم کامبوجا ساده خوششون نمیاد و دنبال تنوع هستن.

خود کامبوجا بطور طبیعی طعم ترش و شیرینی داره کمی نزدیک به طعم سرکه است ولی بسیار ملایم تر و دلچسب تر . بعضیا طعم طبیعی خود کامبوجا را می پسندن و بعضی ها هم علاقه مند به ترکیب آن با طعم های دیگر هستند که کاملا سلیقه ای است و به ذائقه افراد بستگی داره . علاقه مندان به نوشیدنی کامبوچا می توانند براحتی اقدام به خرید اینترنتی کامبوجا نمایند و این نوشیدنی مفید و سالم رو درب منزل خودشون و بدون اتلاف وقت دریافت نمایند . برای سفارش می توانید از طریق شماره تلفن های موجود در سایت اقدام فرمایید .

منبع : thekitchn.com       آخرین بروزرسانی ۱۰ شهریور ۹۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *