کامبوجا اکسیر جوانی

قارچ کامبوجا چیست؟

افراط در مصرف بهترین مواد غذایی هم موجب آسیب رساندن به بدن انسان می شود . بطور کلی مضرات قارچ کامبوجا از فوایدش خیلی کمتره و مصرف متعادل آن به همه ی افراد اعم از پیر و جوان توصیه میشه . به گفته ی خیلی ها اولین بار نوشیدنی کامبوچا در چین یا ژاپن تولید شده و مصرف آن در میان مردم این کشورها رواج زیادی پیدا کرده و بدلیل داشتن خواص درمانی زیاد و کمک به درمان بسیاری از بیماری ها ،کم کم توانست به سایر کشورها و نواحی اروپایی راه پیدا کند . اما در این مقاله قصد داریم بیشتر به عوارض قارچ کامبوجا بپردازیم تا خواص آن .

البته شاید اگر ترکیبات کامبوجا رو بررسی کنیم و بدانیم از چه عناصری تشکیل شده؟ می توانیم شناخت بهتری از عوارض مصرف زیاد کامبوجا پیدا کنیم و  از مضرات احتمالی آن پیشگیری نماییم.

قارچ کامبوجا

نوشیدنی یا چای کامبوجا با افزودن گونه خاصی از باکتری های پروبیوتیک ، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و طی مدت یک هفته یا بیشتر و تحت فرایندی تخمیری تهیه می شود . در طول این فرآیند، باکتری و مخمر یک لایه قارچ مانند روی سطح مایع ایجاد می کند که به آن قارچ کامبوجا (SCOBY) گفته میشود و از طریق تکثیر این قارچ می توان دوباره و چندباره نوشیدنی کامبوجا جدید تهیه کرد.

به همین دلیل است که به نوشیدنی کامبوجا “چای قارچی” هم گفته می شود. اینکه چگونه می توان نوشیدنی کامبوجا را در منزل تولید کرد را در پیج طرز تهیه کامبوجا به شکل کامل توضیح دادیم و می توانید از مطالب این مقاله استفاده کنید.

عوارض و مضرات کامبوجا

قارچ کامبوجیا و باکتری های پروبیوتیک برای فعال موندن و انجام تخمیر مناسب احتیاج به مقدار قابل توجهی شکر سفید دارند (در واقع شکر نقش غذا را برای باکتری ها ایفا میکند) و در صورت کمبود مواد قندی ، باکتری ها عملکرد مناسبی نخواهند داشت و نوشیدنی کامبوجا باکیفتی حاصل نمی شود (هم مزه خوبی نخواهد داشت و هم خواص نوشیدنی کامبوجا طبیعی و سالم رو ندارد) به همین دلیل برای تهیه شربت کامبوجا طبیعی باید به اندازه کافی شکر به چای کامبوچا اضافه شود . در نتیجه سوالی که پیش میاد این است که آیا وجود این مقدار شکر در شربت کامبوجا برای انسان مضر نیست؟

آیا وجود مقدار زیادی شکر جزو مضرات کامبوجا نیست؟

پاسخ به این سوال آسان است! جواب متخصصان طب سنتی و افراد متخصص در این زمینه به این سوال منفی است چون تقریبا 80 درصد شکری که در هنگام تهیه نوشیدنی به چای اضافه میشود به مصرف باکتری ها میرسد و به اسید های مفید برای بدن انسان تبدیل میشود . پس وجود شکر نتنها جزو ضررهای کامبوجا شناخته نمیشود بلکه برای انسان مفید نیز خواهد بود . البته افراط در مصرف شکر در هنگام تهیه چای کامبوجا باعث ترش شدن بیش از حد نوشیدنی میشود که طبیعتا مطلوب نخواهد بود .

جهت تهیه قارچ مناسب و باکیفیت می توانید به پیج خرید قارچ کامبوجا مراجعه نمایید.

مضرات مصرف کامبوجا بصورت بی رویه

مصرف زیادی کامبوجا بدلیل خاصیت اسیدی و گازدار بودن آن میتواند باعث التهاب و معده درد و نفخ بشه و تاثیرات نامطلوبی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد . همچنین اگر از کامبوجا چای سبز بصورت افراطی استفاده کنید میتواند باعث ضعف بدن ، سرگیجه و دوبینی و کاهش دید چشم شود . استفاده بیش از حد از نوشیدنی کامبوجا بدلیل مقدار کافئینی که در آن وجود دارد میتواند باعث اختلال در خواب شود مخصوصا اگر از کامبوجا با طعم قهوه استفاده کنید .

نوشیدنی کامبوجا مقدار کمی الکل دارد و در بعضی موارد و در اثر بی تجربگی بعضی افرادی که شخصا در منزل اقدام به تهیه نوشیدنی و قارچ کامبوجا می کنند این مقدار الکل بیشتر از مقدار متعارف می شود و می تواند به سلامت افراد مخصوصا زنان باردار و کودکان آسیب برساند.

سایر عوارض و مضرات کامبوجا

کامبوجا ذاتا طبع سردی دارد و بهتر است افرادی که دچار سردی مزاج هستند در کنار مصرف کامبوجا از دارچین ، زنجبیل یا سایر گیاهان دارویی گرم استفاده کنند. درضمن برای خیلی ها این سوال پیش می آید که آیا قارچ کامبوجا خوردنی است یا خیر؟ که در پاسخ به این سوال باید بگوییم خیر بصورت مستقیم مصرف قارچ کامبوجا توصیه نمی شود و ممکن است عوارض ایجاد کند.

اگر از کامبوجا میوه ای استفاده می کنید سعی کنید آن را تازه به تازه مصرف کنید و خیلی نگه ندارید. چون ماندن تیکه های میوه در شربت کامبوجا و تخمیر زیاد آنها ممکن است در طولانی مدت ترکیباتی ایجاد کند که برای انسان مضر باشد.

مقایسه خواص و مضرات کامبوجا

یکی از دلایلی که مصرف کامبوجا به حفظ سلامتی کمک میکنه اینه که سرشار از پروبیوتیک های مفیده . همچنین چای کامبوچا حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدانه ، که می تواند باکتری های مضر را از بین ببرد و به مبارزه با بیماری های مختلف کمک کند. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که با رادیکال های آزاد، که می توانند به سلول های بدن شما آسیب برسانند مبارزه می کنند و از بروز بیماری هایی مثل سرطان جلوگیری می کنند . بسیاری از دانشمندان بر این باورند که آنتی اکسیدان های که از مواد غذایی و نوشیدنی ها تامین می شوند بهتر از مکمل ها و داروهای آنتی اکسیدانی هستند و تاثیر بیشتری دارند .

عوارض قارچ کامبوجا

در واقع مفید یا مضر بودن قارچ کامبوجا به سیستم بدنی و همچنین نحوه استفاده افراد از نوشیدنی کامبوجا بستگی کامل داره . برای مثال مصرف چای کامبوجا به کودکان زیر شش سال و زنان باردار توصیه نمیشه و ممکنه مصرف کامبوجا توسط این افراد ، عوارضی را برایشان به همراه داشته باشه . از دیگر عوارض قارچ کامبوجا می توان به داشتن خاصیت اسیدی آن اشاره کرد که برای افرادی که دچار رفلکس اسید معده هستند ممکن است کمی مشکل ساز شود بهتره این افراد از نوشیدنی کامبوچا کمتر استفاده کنند و یا بصورت ناشتا آن را میل نکنند .

لطفا جهت خرید کامبوجا و همچنین اطلاع از قیمت کامبوجا از طریق کانال تلگرام اقدام نمایید و یا با شماره تلفن های موجود در سایت تماس بگیرید .

منبع : healthline

در این مقاله در مورد نحوه پیدایش قارچ کامبوجا ، خرید کامبوجا و اینکه اصلا کامبوجا چیست ؟ و چه خواصی داره صحبت خواهیم کرد . البته درباره موارد مصرف و نحوه مصرف کامبوجا هم توضیح کوتاهی خواهیم داد . این مطلب رو از دست ندید و مارو همراهی کنید .

کامبوجا یا کامبوچا (Kombucha) یک نوشیدنی باستانی است که از بیش از 2،200 سال پیش به علت داشتن خواص سم زدایی و انرژی زا بودن مورد استفاده قرار می گرفت. در طول جنگ جهانی دوم، کامبوجا به آلمان معرفی شد و در دهه 1950 در فرانسه و شمال آفریقا محبوبیت پیدا کرد . 

دلیل طعم ترش و شیرین کامبوجا چیست؟

فرآیند تخمیر، عمر مفید کامبوچا را افزایش می دهد، همانطور که با سایر غذاهای و نوشیدنی های تاریخی مانند پنیر، ماست، کیمچی، شراب و آبجو این کار را انجام می دهد. آبجو و شراب در طول فرایند تخمیر تبدیل به الکل می شوند، در حالی که کامبوجا به طور کلی حاوی الکل کمتر از 0.5٪ است و طبق استاندارد های جهانی هر نوع نوشیدنی با این مقدار از الکل جزو  نوشیدنی های غیر الکلی به حساب می آید . جالبه بدونید در فرایند تخمیر کامبوجا ، اتانول به اسید استیک تبدیل می شود که در تولید سرکه استفاده میشه و برای بدن انسان مفیده . پس دلیل طعم سرکه مانندی که کامبوجا داره وجود اسید استیک است .

کامبوجا چیست ؟

اگر خیلی ساده و سریح بخوایم در مورد ماهیت کامبوجا صحبت کنیم . میشه گفت کامبوجا یک نوشیدنی تخمیری گاز داره که از توده ای از باکتری های مفید که شبیه به قارچ هستن و در شرایط محیطی خاصی تهیه و تولید میشه . با یک جستجوی ساده در گوگل چه در سایت های فارسی زبان و چه در منابع خارجی متوجه اینکه کامبوجا چیست ؟ و اینکه خواص بی شمار این نوشیدنی گوارا و دوستدار سلامت چیه ؟ خواهید شد می شوید .

نوشیدنی یا چای کامبوجا قدمت بسیار زیادی در دنیا دارد و کاملا برای افراد مختلف شناخته شده است ولی متاسفانه برای اکثر مردم ایران ناشناخته است و سابقه زیادی از مصرف کامبوجا در ایران نمیشه پیدا کرد . اما چند سالی هست که نام قارچ کامبوجا از طریق تبلیغات در فضای مجازی ، سایت های معتبر حوزه درمان و سلامت و صدا و سیما ، بر سر زبان ها افتاده و مصرف آن به افراد مختلف توصیه میشه . لازمه بدونید بدلیل خواص بسیار زیادی که این نوشیدنی داره به اکسیر جوانی در بین مردم شهرت پیدا کرده و دلیل آن تاثیرات مثبت کامبوجا بر رفع چین و چروک پوست ریزش مو ، دستگاه گوارش و کبد است .

خواص و فواید کامبوجا چیست ؟

بر اساس آمار منتشر شده از سازمان غذا و دارو ، بیش از 300 میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به دیابت نوع دو هستند . این درحالی است که یک مطالعه برروی موش های دیابتی نشانگر اینست که کامبوجا هضم کربوهیدرات ها را کاهش می دهد و با اینکار باعث کاهش سطح قند خون می شود. قارچ کامبوجا همچنین عملکرد کبد و کلیه را بهبود می بخشد و باعث جذب بهتر مواد غذایی می شود .

رفع چین و چروک پوست ، تقویت مو ، کنترل چربی و کلسترول خون ، تقویت سیستم ایمنی ، کاهش خطر ابتلا به سرطان ، شست و شو و پاکسازی دستگاه گوارش و کبد و … از دیگر خواص کامبوجاست .

درمان دیابت با کامبوجا چای سبز

کامبوچا تولید شده از چای سبز به احتمال زیاد حتی سودمندتر از چای سبز ساده خواهد بود . زیرا ترکیبات موجود در قارچ کامبوجا اثر خوبی در آزاد شدن کامل خواص چای سبز دارد و تاثیر مصرف آن را دوچندان می کند و باعث کاهش بیشتر سطح قند خون می شود . در واقع، یک بررسی کلی از حدود 300 هزار نفر نشان دهنده این است که مصرف کنندگان چای سبز 18 درصد کمتر از سایرین دچار خطر ابتلا به دیابت می شوند .

این یعنی میتوان از کامبوجا برای پیشگیری از ابتلا به دیابت استفاده کرد . البته دانشمندان و متخصصان هنوز بشکل دقیق و قطعی در مورد تاثیر مصرف کامبوجا بر کنترل قند خون اظهار نظر نکرده اند ولی به احتمال خیلی زیاد در آینده ای نچندان دور این اتفاق خواهد افتاد. لطفا جهت سفارش و اطلاع از قیمت کامبوجا از طریق تلگرام یا شماره های تماس موجود در سایت اقدام فرمایید .

منابع غیر فارسی : mayoclinic

اگر این مطلب برای شما مفید بود، لطفاً با ضربه زدن روی ستاره ها به ما امتیاز بدین
[کل: 17 میانگین: 3.9]

4 دیدگاه دربارهٔ «قارچ کامبوجا چیست؟»

  1. سلام . درنظر است برای غیر قابل نفود کردن بستر رسوبی حوزچه ابگیر خاکی از بزر و زرات ژل مانند که به رشد بلوغ یا کاشه مرده فارچ میرسند در خلل فرج بستر زیر اب استفاده شود . (,بعداز مدتی تراکم و متورم شوند ) و مدتها بماند (یک سال) ابا ممکن هست بدون شکر رشد موردنظر را کند؟

  2. من از تقریبا دوهفتس هرروز میخورم با ناهار ولی دوروزه سرگریجه گرفتم چیکازگنم

    1. فروشگاه کامبوجا اکسیر جوانی

      در صورتیکه بدن شما نسبت به این نوشیدنی واکنش نشان می دهد از مصرف آن پرهیز کنید
      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *