کامبوجا چیست ؟

در این مقاله در مورد نحوه پیدایش کامبوجا ، خرید کامبوجا و اینکه اصلا کامبوجا چیست ؟ و چه خواصی داره صحبت خواهیم کرد . البته درباره موارد مصرف و نحوه مصرف کامبوجا هم توضیح کوتاهی خواهیم داد . این مطلب رو از دست ندید و مارو همراهی کنید .

کامبوجا یا کامبوچا (Kombucha) یک نوشیدنی باستانی است که از بیش از ۲،۲۰۰ سال پیش به علت داشتن خواص سم زدایی و انرژی زا بودن مورد استفاده قرار می گرفت. در طول جنگ جهانی دوم، کامبوجا به آلمان معرفی شد و در دهه ۱۹۵۰ در فرانسه و شمال آفریقا محبوبیت پیدا کرد . 

دلیل طعم ترش و شیرین کامبوجا چیست؟

فرآیند تخمیر، عمر مفید کامبوچا را افزایش می دهد، همانطور که با سایر غذاهای و نوشیدنی های تاریخی مانند پنیر، ماست، کیمچی، شراب و آبجو این کار را انجام می دهد. آبجو و شراب در طول فرایند تخمیر تبدیل به الکل می شوند، در حالی که کامبوجا به طور کلی حاوی الکل کمتر از ۰٫۵٪ است و طبق استاندارد های جهانی هر نوع نوشیدنی با این مقدار از الکل جزو  نوشیدنی های غیر الکلی به حساب می آید . جالبه بدونید در فرایند تخمیر کامبوجا ، اتانول به اسید استیک تبدیل می شود که در تولید سرکه استفاده میشه و برای بدن انسان مفیده . پس دلیل طعم سرکه مانندی که کامبوجا داره وجود اسید استیک است .

کامبوجا چیست ؟

اگر خیلی ساده و سریح بخوایم در مورد ماهیت کامبوجا صحبت کنیم . میشه گفت کامبوجا یک نوشیدنی تخمیری گاز داره که از توده ای از باکتری های مفید که شبیه به قارچ هستن و در شرایط محیطی خاصی تهیه و تولید میشه . با یک جستجوی ساده در گوگل چه در سایت های فارسی زبان و چه در منابع خارجی متوجه اینکه کامبوجا چیست ؟ و اینکه خواص بی شمار این نوشیدنی گوارا و دوستدار سلامت چیه ؟ خواهید شد می شوید .

نوشیدنی یا چای کامبوجا قدمت بسیار زیادی در دنیا دارد و کاملا برای افراد مختلف شناخته شده است ولی متاسفانه برای اکثر مردم ایران ناشناخته است و سابقه زیادی از مصرف کامبوجا در ایران نمیشه پیدا کرد . اما چند سالی هست که نام کامبوجا از طریق تبلیغات در فضای مجازی ، سایت های معتبر حوزه درمان و سلامت و صدا و سیما ، بر سر زبان ها افتاده و مصرف آن به افراد مختلف توصیه میشه . لازمه بدونید بدلیل خواص بسیار زیادی که این نوشیدنی داره به اکسیر جوانی در بین مردم شهرت پیدا کرده و دلیل آن تاثیرات مثبت کامبوجا بر رفع چین و چروک پوست ریزش مو ، دستگاه گوارش و کبد است .

خواص و فواید کامبوجا چیست ؟

بر اساس آمار منتشر شده از سازمان غذا و دارو ، بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به دیابت نوع دو هستند . این درحالی است که یک مطالعه برروی موش های دیابتی نشانگر اینست که کامبوجا هضم کربوهیدرات ها را کاهش می دهد و با اینکار باعث کاهش سطح قند خون می شود. کامبوجا همچنین عملکرد کبد و کلیه را بهبود می بخشد و باعث جذب بهتر مواد غذایی می شود .

رفع چین و چروک پوست ، تقویت مو ، کنترل چربی و کلسترول خون ، تقویت سیستم ایمنی ، کاهش خطر ابتلا به سرطان ، شست و شو و پاکسازی دستگاه گوارش و کبد و … از دیگر خواص کامبوجاست .

درمان دیابت با کامبوجا چای سبز

کامبوچا تولید شده از چای سبز به احتمال زیاد حتی سودمندتر از چای سبز ساده خواهد بود . زیرا ترکیبات موجود در کامبوجا اثر خوبی در آزاد شدن کامل خواص چای سبز دارد و تاثیر مصرف آن را دوچندان می کند و باعث کاهش بیشتر سطح قند خون می شود . در واقع، یک بررسی کلی از حدود ۳۰۰ هزار نفر نشان دهنده این است که مصرف کنندگان چای سبز ۱۸ درصد کمتر از سایرین دچار خطر ابتلا به دیابت می شوند . و این یعنی میتوان از کامبوجا برای پیشگیری از ابتلا به دیابت استفاده کرد . البته دانشمندان و متخصصان هنوز بشکل دقیق و قطعی در مورد تاثیر مصرف کامبوجا بر کنترل قند خون اظهار نظر نکرده اند ولی به احتمال خیلی زیاد در آینده ای نچندان دور این اتفاق خواهد افتاد .

لطفا جهت سفارش و اطلاع از قیمت کامبوجا و همچنین خرید قارچ کامبوجا از طریق تلگرام یا شماره های تماس موجود در سایت اقدام فرمایید .

منابع غیر فارسی : mayoclinic