کامبوجا چای سیاه

چای کامبوجا یک نوشیدنی ارگانیک و فراسودمند است که با استفاده از قارچ کامبوجا ، شکر و چای تهیه می شود. معمولا برای درست کردن کامبوجا چای سیاه مورد استفاده قرار می گیرد تا چای سبز و دلیل آن در دسترس بودن و البته ارزان تر بودن چای سیاه است. البته از قدیم چای سیاه مطابق با ذائقه ایرانی ها بوده و به همین دلیل برای درست کردن کامبوجا، بیشتر افراد از این نوع چای استفاده می کنند. البته از دیرباز نتنها در ایران بلکه در کشورهای اروپایی و آسیا مرکزی و شرقی که مهد تولید چای کامبوجا هستند نیز از چای سیاه برای تولید این نوشیدنی ارزشمند و شفابخش استفاده می شد.

چای کامبوجا به دلیل داشتن آنتی اکسیدان زیاد از بروز بیماری سرطان جلوگیری می کند و حتی در مواردی دیده شده که رشد سلول های سرطانی را متوقف نموده است. البته چایی که از آن برای تهیه نوشیدنی کامبوجا استفاده می شود باید حتما طبیعی و بدون افزودنی و عطر مصنوعی باشد. استفاده از چایی که خاک داشته باشد یا بوسیله اسانس و مواد غیر طبیعی عطری ، معطر شده باشد باعث کاهش عمر مفید قارچ کامبوجا و از بین رفتن تدریجی آن می شود.

چند توصیه مهم

حتما بعد از مصرف کامبوجا گرمی بخورید

کامبوجا رو به صورت مداوم و منظم استفاده کنید تا تاثیر شگفت انگیز آن را ببینید.

اگر قبلا از این نوشیدنی استفاده نکردید می توانید آن را با آب رقیق کنید

اگر علاقه مند به تولید خانگی این نوشیدنی هستید پیشنهاد می کنم از پیج طرز تهیه کامبوجا بازدید نمایید.

کامبوجا چای سیاه بهتر است یا چای سبز؟

اینکه بخواهیم کامبوجا چای سیاه را با چای سبز مقایسه کنیم خیلی کار درستی نیست زیرا چه چای سبز و چه چای سیاه هردو خواص زیادی دارند و خود کامبوجا هم انقدر پرخاصیت است که از آن به اکسیر شفا بخش و معجزه طبیعت یاد می شود اما طبق تحقیقات اخیر دانشگاه کالیفورنیا روی خواص درمانی نوشیدنی کامبوجا ، دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که در شرایط برابر بدلیل اینکه چای سبز مقدار آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به چای سیاه دارد در نتیجه خواص بیشتری هم نسبت به آن دارد.

اما گفتن این نکته هم خالی از لطف نیست که مصرف زیاد چای سبز باعث ایجاد ضعف و سرگیجه و دوبینی در انسان می شود درحالی که چای سیاه یکی از نوشیدنی هایی است که بیش از 80 درصد مردم ایران لااقل یکبار در روز از آن استفاده می کنند و چون مصرف شربت کامبوجا باید مداوم و مستمر و در دوره های سه ماهه باشد تا اثرگذاری بیشتری داشته باشد استفاده از کامبوجا چای سیاه منطقی تر و بهتر بنظر میاد.

چه نوع کامبوجایی برای لاغری بهتر است؟

اگر هدف شما از خوردن نوشیدنی کامبوجا حفظ تناسب اندام و لاغری است شاید برای شما بهتر باشد برای تنوع هم که شده از کامبوجا با طعم چای سبز هم استفاده کنید. البته ناگفته نماند که کامبوجا ساده یا کلاسیک هم اگر بصورت مداوم و اصولی استفاده شود دارای خاصیت لاغری است.

نکته مهم در استفاده از نوشیدنی کامبوجا چای سیاه یا چای سبز این است که انتظار بی جا از این نوشیدنی نداشته باشیم. ممکن نیست که شما هر روز فست فود و نوشابه مصرف کنید، ورزش نکنید و با خوردن کامبوجا یا هر نوشیدنی دیگری انتظار لاغری داشته باشید. قبل از مصرف کامبوجا باید یاد بگیریم عادات غذایی بد را ترک کنیم و سالم زندگی کنیم.

انواع کامبوجا

  1. کامبوجا ساده
  2. کامبوجا با طعم چای ترش
  3. کامبوجا باطعم چای سبز
  4. کامبوجا با طعم دارچین یا زنجبیل
  5. کامبوجا میوه ای

خواص کامبوجا چای سیاه

  • پاک کننده کبد و مجاری ادراری
  • کاهش کلسترول و فشار خون
  • ضد سرطان و آنتی باکتریال
  • ضد استرس و آرامبخش
  • جلوگیری از ریزش مو
  • کنترل دیابت نوع دو
  • انرژی زا
  • تقویت کننده دستگاه گوارش

برای خرید کامبوجا چای سیاه می توانید از طریق شماره تلفن های موجود در سایت با ما تماس بگیرید و سفارش خود را ثبت نمایید.

منبع : farmsteady.com

 آخرین بروز رسانی : 1399/02/02

اول مشاوره بعداً خرید


♥ برای خرید قارچ و نوشیدنی کامبوجا و دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید

Call Now Button