چای کامبوجا

تاریخچه ی کامبوجا به قرن سوم میلادی در چین بازمی گردد. پس از چین، در کشورهایی همچون روسیه، هند و ژاپن نیز نوشیدن این چای رواج پیدا کرد . کامبوجا یا همان چای کامبوجا فهرست بلند بالایی از خواص درمانی که باعث حفظ سلامتی می شود را داراست در حالی که قیمت کامبوجا در مقایسه با سایر نوشیدنی ها نسبتا پایین است و در برابر خواصی که برای بدن بدنبال دارد ناچیز است . چای کامبوجا از سیستم گوارش و ایمنی بدن محافظت می کند و یک نوشیدنی پروبیوتیک محسوب می شود. اخیرا محققان دانشگاه “لتونی” مطالعات زیادی مبنی بر مفید بودن چای کامبوجا برای بدن کشف کرده اند .

 

به ۱۷ دلیل توصیه می شود این نوشیدنی اعجاب انگیز را از دست ندهید:

• خواص آنتی اکسیدانی چای کامبوجا را جدی بگیرید !

چای کامبوجا نیز همچون چای سیاه سزشار از پلی فنول ها و سایر ترکیباتی است که قدرت آنتی اکسیدانی دارند اما به دلیل فرآیند تخمیری که در چای کامبوجا طی می شود، به مراتب از چای سیاه معمولی مفیدتر است. محققان دریافته اند که آنتی اکسیدان های کامبوجا صد برابر فعال تر ویتامین C و ۲۵ برابر بیشتر از ویتامین E است. بنابراین نوشیدن کامبوجا اکیدا به افرادی که دچار بیماری های ناشی از استرس هستند، پیشنهاد می شود.

• سم زدایی

اسید گلوکرونیک (GA) که به میزان زیادی در کامبوجا موجود است به عنوان یک سم زداشناخته شده و با سموم داروها و سایر آلودگی های محیط ترکیب شده و آن ها را به حالتی تبدیل می کند که برای بدن دفع شدنی باشد.

• انرژی زا

کامبوجا با آزاد کردن آهن موجود در چای باعث افزایش هموگلوبین خون می شود و انتقال اکسیژن به بافت ها را آسان تر می کند.

• افزایش قدرت ایمنی

وتامین C موجود در کامبوجا سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از آسیب های سلولی، بیماری های التهابی، از کار افتادن سیستم ایمنی و تشکیل تومورهای سرطانی جلوگیری می کند.

سایر خواص چای کامبوجا

• بهبود بیماری های گوارشی

محققان دریافته اند که قارچ کامبوجا به شکل موثری منجر به درمان زخم های دستگاه گوارش می شود. هم چنین این چای ترکیبات مخاطی معده را نیز حفظ می کند. کامبوجا ترشح اسید معده را کاهش می دهد. در حقیقت می توان نوشیدن این چای را معادل مصرف قرص امپرازول دانست.

• جلوگیری از چاقی

آزمایشات نشان می دهد که مصرف این چای با افزایش محدودیت کالری باعث کاهش وزن می شود.

• درمان دیابت

تحقیقات در زمینه ی ارتباط دیابت و کامبوجا به سال ۱۹۹۲ میلادی برمیگردد. این تحقیقات نشان می دهد که کامبوجا باعث کاهش قند خون افراد مبتلا به دیابت می شود.

• سم زدایی از کلیه ها

نوشیدن کامبوجا باعث می شود آلودگی های محیطی که به کلیه ها وارد می شوند، از بین بروند. این نوشیدنی برای افرادی که دچار سنگ کلیه یا نارسایی های کلیوی هستند بسیار مفید بوده و مانع انباشته شدن توده ی کلسیم در کلیه ها می شود.

• بهبود عملکرد عروق

چای کامبوجا با آنتی اکسیدان هایی که در خود دارد باعث بازسازی دیواره سلولی رگ های خونی می شود.

• تنظیم فشار خون

تحقیقات نشان می دهد که مصرف کامبوجا برای درمان فشار خون بالا مفید بوده و از سر درد و سرگیجه های ناشی از فشار خون بالا جلوگیری می کند. لطفا جهت سفارش و خرید اینترنتی کامبوجا  و همچنین خرید قارچ کامبوجا از طریق تلگرام یا شماره تلفن های موجود در وبسایت اقدام فرمایید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *