چای تخمیری کامبوجا

چای تخمیری کامبوجا از نوعی خزه یا گل سنگ بنام کمبو و شکر و چای تهیه می شود که خواص دارویی باور نکردنی دارد . در گذشته نام اصلی این نوشیدنی کومبو چای بوده است که امروزه در بیشتر محافل از آن با نام کامبوجا یاد می شود . وجه تسمیه چای تخمیری کامبوجا بدلیل نوع فرایند تولید شربت یا چای کامبوجاست. اگر از طرز تهیه کامبوجا آگاهی داشته باشید می دانید که پس درست کردن چای و قرار گیری قارچ کامبوجا در ظرف باید در ظرف را با پارچه ای تمیز بست و مدت یک هفته تا 10 روز آن را در محیطی تاریک با دمای مناسب قرار داد تا فرآیند تخمیر بصورت کامل انجام شود. این گازدار بودن نوشیدنی کامبوجا هم بخاطر فرایند تخمیری است که در زمان تولید نوشیدنی انجام می شود. چای تخمیری کامبوجا فواید زیادی دارد که در ادامه بصورت تیتروار به آنها اشاره خواهیم کرد.

فواید چای تخمیری کامبوجا

  • تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
  • جلوگیری از ابتلا به فشار خون
  • تنظیم قند خون
  • پاکسازی کبد و مجاری اداری
  • درمان آسم
  • درمان تاسی سر
  • جلوگیری از ریزش مو 
  • رفع چین و چروک پوست

کانال تلگرام ما : کامبوجا اکسیر جوانی