افراط در مصرف بهترین مواد غذایی هم موجب آسیب رساندن به بدن انسان می شود . بطور کلی مضرات کامبوجا از فوایدش خیلی کمتره و مصرف متعادل آن به همه ی افراد اعم از پیر و جوان توصیه میشه . به گفته ی خیلی ها اولین بار نوشیدنی کامبوچا در چین یا ژاپن تولید شده و مصرف آن در میان مردم این کشورها رواج زیادی پیدا کرده و بدلیل داشتن خواص درمانی زیاد و کمک به درمان بسیاری از بیماری ها ،کم کم توانست به سایر کشورها و نواحی اروپایی راه پیدا کند . اما در این مقاله قصد داریم بیشتر به عوارض قارچ کامبوجا بپردازیم تا خواص آن . البته شاید اگر ترکیبات کامبوجا رو بررسی کنیم و بدانیم از چه عناصری تشکیل شده؟ می توانیم شناخت بهتری از عوارض مصرف زیاد کامبوجا پیدا کنیم و از مضرات احتمالی آن پیشگیری نماییم.
نوشیدنی یا چای کامبوچا با افزودن گونه خاصی از باکتری های پروبیوتیک ، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و طی مدت یک هفته یا بیشتر و تحت فرایندی تخمیری تهیه می شود . در طول این فرآیند، باکتری و مخمر یک لایه قارچ مانند روی سطح مایع ایجاد می کند که به آن قارچ کامبوجا (SCOBY) گفته میشود و از طریق تکثیر این قارچ می توان دوباره و چندباره نوشیدنی کامبوجا جدید تهیه کرد. به همین دلیل است که به نوشیدنی کامبوجا “چای قارچی” هم گفته می شود. اینکه چگونه می توان نوشیدنی کامبوجا را در منزل تولید کرد را در پیج طرز تهیه کامبوجا به شکل کامل توضیح دادیم و می توانید از مطالب این مقاله استفاده کنید.
منتظر نظرات ارزشمند شما خواهیم بود