مضرات کامبوجا چیست؟

افراط در مصرف بهترین مواد غذایی هم موجب آسیب رساندن به بدن انسان می شود . بطور کلی مضرات کامبوجا از فوایدش خیلی کمتره و مصرف متعادل آن به همه ی افراد اعم از پیر و جوان توصیه میشه . به گفته ی خیلی ها اولین بار نوشیدنی کامبوچا در چین یا ژاپن تولید شده و مصرف آن در میان مردم این کشورها رواج زیادی پیدا کرده و بدلیل داشتن خواص درمانی زیاد و کمک به درمان بسیاری از بیماری ها ،کم کم توانست به سایر کشورها و نواحی اروپایی راه پیدا کند . اما در این مقاله قصد داریم بیشتر به عوارض قارچ کامبوجا بپردازیم تا خواص آن . البته شاید اگر ترکیبات کامبوجا رو بررسی کنیم و بدانیم از چه عناصری تشکیل شده؟ می توانیم شناخت بهتری از عوارض مصرف زیاد کامبوجا پیدا کنیم و  از مضرات احتمالی آن پیشگیری نماییم.


اطلاعات تکمیلی : ترکیبات کامبوجا چیست؟

نوشیدنی یا چای کامبوچا با افزودن گونه خاصی از باکتری های پروبیوتیک ، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و طی مدت یک هفته یا بیشتر و تحت فرایندی تخمیری تهیه می شود . در طول این فرآیند، باکتری و مخمر یک لایه قارچ مانند روی سطح مایع ایجاد می کند که به آن قارچ کامبوجا (SCOBY) گفته میشود و از طریق تکثیر این قارچ می توان دوباره و چندباره نوشیدنی کامبوجا جدید تهیه کرد . به همین دلیل است که به نوشیدنی کامبوجا “چای قارچی” هم گفته میشود. اینکه چگونه می توان نوشیدنی کامبوجا را در منزل تولید کرد در قسمت پایین بصورت کامل توضیح داده شده و می توانید مفصل در موردش مطالعه کنید.


صفر تا صد : آموزش تولید کامبوجا خانگی

عوارض و مضرات کامبوجا

قارچ کامبوجا و باکتری های پروبیوتیک برای فعال موندن و انجام تخمیر مناسب احتیاج به مقدار قابل توجهی شکر سفید دارند (در واقع شکر نقش غذا را برای باکتری ها ایفا میکند) و در صورت کمبود مواد قندی ، باکتری ها عملکرد مناسبی نخواهند داشت و نوشیدنی کامبوجا باکیفتی حاصل نمیشود (هم مزه خوبی نخواهد داشت و هم خواص نوشیدنی کامبوجا طبیعی و سالم رو ندارد) به همین دلیل برای تهیه شربت کامبوجا طبیعی باید به اندازه کافی شکر به چای کامبوچا اضافه شود . در نتیجه سوالی که پیش میاد این است که آیا وجود این مقدار شکر در شربت کامبوجا برای انسان مضر نیست؟


عجیب اما درست : آیا کامبوجا برای دیابت خوبه؟

آیا وجود مقدار زیادی شکر جزو مضرات کامبوجا نیست؟

پاسخ به این سوال آسان است! جواب متخصصان طب سنتی و افراد متخصص در این زمینه به این سوال منفی است چون تقریبا ۸۰ درصد شکری که در هنگام تهیه نوشیدنی به چای اضافه میشود به مصرف باکتری ها میرسد و به اسید های مفید برای بدن انسان تبدیل میشود . پس وجود شکر نتنها جزو ضررهای کامبوجا شناخته نمیشود بلکه برای انسان مفید نیز خواهد بود . البته افراط در مصرف شکر در هنگام تهیه چای کامبوجا باعث ترش شدن بیش از حد نوشیدنی میشود که طبیعتا مطلوب نخواهد بود .


 توصیه پزشکی : کامبوجا به چه افرادی توصیه میشه؟

مضرات مصرف کامبوجا بصورت بی رویه

مصرف زیادی کامبوجا بدلیل خاصیت اسیدی و گازدار بودن آن میتواند باعث التهاب و معده درد و نفخ بشه و تاثیرات نامطلوبی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد . همچنین اگر از کامبوجا چای سبز بصورت افراطی استفاده کنید میتواند باعث ضعف بدن ، سرگیجه و دوبینی و کاهش دید چشم شود . استفاده بیش از حد از نوشیدنی کامبوجا بدلیل مقدار کافئینی که در آن وجود دارد میتواند باعث اختلال در خواب شود مخصوصا اگر از کامبوجا با طعم قهوه استفاده کنید . نوشیدنی کامبوجا مقدار کمی الکل دارد و در بعضی موارد و در اثر بی تجربگی بعضی افرادی که شخصا در منزل اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوجا می کنند این مقدار الکل بیشتر از مقدار متعارف می شود و می تواند به سلامت افراد مخصوصا زنان باردار و کودکان آسیب برساند .


 پاسخ به یک سوال مهم : آیا کامبوجا الکل داره؟

سایر عوارض و مضرات کامبوجا

کامبوجا ذاتا طبع سردی دارد و بهتر است افرادی که دچار سردی مزاج هستند در کنار مصرف کامبوجا از دارچین ، زنجبیل یا سایر گیاهان دارویی گرم استفاده کنند. درضمن برای خیلی ها این سوال پیش می آید که آیا قارچ کامبوجا خوردنی است یا خیر؟ که در پاسخ به این سوال باید بگوییم خیر بصورت مستقیم مصرف قارچ کامبوجا توصیه نمی شود و ممکن است عوارض ایجاد کند.

اگر از کامبوجا میوه ای استفاده می کنید سعی کنید آن را تازه به تازه مصرف کنید و خیلی نگه ندارید. چون ماندن تیکه های میوه در شربت کامبوجا و تخمیر زیاد آنها ممکن است در طولانی مدت ترکیباتی ایجاد کند که برای انسان مضر باشد.

پیشنهاد ویژه : قارچ کامبوجا از کجا بخریم؟

مقایسه خواص و مضرات کامبوجا

یکی از دلایلی که مصرف کامبوجا به حفظ سلامتی کمک میکنه اینه که سرشار از پروبیوتیک های مفیده . همچنین چای کامبوچا حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدانه ، که می تواند باکتری های مضر را از بین ببرد و به مبارزه با بیماری های مختلف کمک کند. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که با رادیکال های آزاد، که می توانند به سلول های بدن شما آسیب برسانند مبارزه می کنند و از بروز بیماری هایی مثل سرطان جلوگیری می کنند . بسیاری از دانشمندان بر این باورند که آنتی اکسیدان های که از مواد غذایی و نوشیدنی ها تامین می شوند بهتر از مکمل ها و داروهای آنتی اکسیدانی هستند و تاثیر بیشتری دارند .


بیشتر بدانید : راهنما مصرف صحیح کامبوجا

عوارض قارچ کامبوجا

در واقع مفید یا مضر بودن کامبوجا به سیستم بدنی و همچنین نحوه استفاده افراد از نوشیدنی کامبوجا بستگی کامل داره . برای مثال مصرف چای کامبوجا به کودکان زیر شش سال و زنان باردار توصیه نمیشه و ممکنه مصرف کامبوجا توسط این افراد ، عوارضی را برایشان به همراه داشته باشه . از دیگر عوارض قارچ کامبوجا می توان به داشتن خاصیت اسیدی آن اشاره کرد که برای افرادی که دچار رفلکس اسید معده هستند ممکن است کمی مشکل ساز شود بهتره این افراد از نوشیدنی کامبوچا کمتر استفاده کنند و یا بصورت ناشتا آن را میل نکنند . لطفا جهت خرید اینترنتی کامبوجا و همچنین اطلاع از قیمت کامبوجا از طریق کانال تلگرام اقدام نمایید و یا با شماره تلفن های موجود در سایت تماس بگیرید .

منبع : healthline

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *