
اگر بخواهیم بصورت مختصر و مفید در مورد خواص شربت کامبوجا توضیح دهیم باید بگوییم شربت کامبوجا عصاره حیات است و مصرف آن به حفظ سلامتی و طول عمر بیشتر کمک می کند .البته تهیه نوشیدنی کامبوجا کاری کاملا علمی و حساس است و نکاتی دارد که در صورت نادیده گرفتن آن ها نه تنها باعث می شود که نوشیدنی کامبوچا خاصیتی نداشته باشد بلکه بسیار مضر هم باشد . پس اگر تجربه کافی در این زمینه ندارید به شما توصیه می کنم بجای تولید کامبوجا در منزل از نوشیدنی و چای کامبوجا یی که به صورت ارگانیک و کاملا بهداشتی آماده و فراوری شده خریداری و استفاده نمایید .
خواص کامبوچا یا همان کامبوجا
- تقویت کننده سیستم ایمنی
- حاوی مقدار زیادی ویتامین B و C
- انرژی زا و فرا سودمند
- کنترل کننده قند و فشار خون (کامبوجا با طعم چای ترش)
- کاهش دهنده وزن و ایجاد تناسب اندام
- دفع سموم بدن و پاک کننده کبد ، روده و مجاری ادراری
- دفع سنگ کلیه
- تقویت مو و جلوگیری از ریزش آن
افرادی که ناراحتی گوارشی و معده درد دارند
کامبوجا بدلیل پروبیوتیک بودن و داشتن باکتری های مفید و اسید های سودمند در سیستم گوارش و عملکرد درست روده نقش بسزایی داره و از بروز بیماری هایی مثل زخم معده و رفلاکس اسید معده پیشگیری می کنه . درنتیجه مصرف چای کامبوچا به کسانی که دچار سوء هاضمه و ناراحتی های گوارشی هستن توصیه میشه .
افرادی که دنبال لاغری و تناسب اندام هستن
کامبوجا یک نوشیدنی پروبیوتیکه که حاوی مقدار زیادی مخمر و آنزیم های مفیده . این آنزیم ها به تجزیه و جذب هرچه بیشتر مواد غذایی کمک می کنند . شربت کامبوجا از طریق افزایش میزان فلور روده باعث هضم بهتر غذا و زیاد شدن سوخت و ساز بدن و درنتیجه کاهش وزن و تناسب اندام می شود .
برای مشاهده آموزش تولید چای کامبوجا خانگی و طرز تهیه کامبوجا به وبسایت ما مراجعه نمایید.