ترکیبات کامبوجا

ترکیبات کامبوجا : بصورت کلی شامل چای ، شکر ، آب و قارچ کامبوجا است . اینکه ترکیبات قارچ کامبوجا چیست؟ یا شربت و نوشیدنی کامبوجا حاوی چه عناصری هستند ، موضوعی است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت البته نوشیدنی کامبوجا بدلیل داشتن خواص بسیار عالی و پروبیوتیک بودن توجه خیلی از افراد فعال در زمینه پزشکی را پیش از این به خود جلب کرده است و باعث شده افراد زیادی بدنبال آزمایش بر روی این نوشیدنی فراسودمند و کشف ترکیبات کامبوجا باشند.

لیست ترکیبات کامبوجا

1 ◀️ اسید گلوکورونیک
2 ◀️ اسید گلوکونیک
3 ◀️ اسید استیک
4 ◀️ اسید کربنیک
5 ◀️ اسید لاکتیک
6 ◀️ اسید اگزالیک
7 ◀️ اسید مالیک
8 ◀️ اسید بوتیریک
9 ◀️ اسید پروپیونیک
10 ◀️ اسید آسکوربیک
11 ◀️ اسید سوکسینیک
12 ◀️ اسید نوکلئیک
13 ◀️ اسید ایتاکونیک
14 ◀️ اسید ایتاکونیک
15 ◀️ آنتی بیوتیک
16 ◀️ فروکتوز
17 ◀️ ویتامین C (اسید سیتریک)
18 ◀️ ویتامین D
19 ◀️ ویتامین B12
20 ◀️ ویتامین B6 & B3
21 ◀️ ویتامین B2
22 ◀️ ویتامین B1
23 ◀️ ویتامین B9
24 ◀️ آنزیم هایی از قبیل Amylase, Catalase, Invertase , Saccharose Labenzym

اسید استیک

این اسید در سرکه هم وجود دارد البته مقدار آن در سرکه بیشتر است . هرچه طعم کامبوجا ترش تر باشد یعنی میزان تخمیر آن بیشتر بوده و مقدار اسید استیک آن نیز بیشتر است. وجود اسید استیک در کامبوجا باعث ایجاد انرژی در بدن می شود . همچنین اسید استیک یک ترکیب قوی و کشنده برای مبارزه با میکروب ها و باکتری های عفونی است که از بروز خیلی از بیماری ها جلوگیری می کند و باعث حفظ سلامتی می شود.

آنتی اکسیدان

آنتی اکسیدان ها یکی از عناصری هستند که جزو مهم ترین ترکیبات کامبوجا بشمار می آیند و وجود آن ها باعث جلوگیری از رشد بی رویه سلول ها و بافت های بدن و پیشگیری از سرطان می شود. وجود آنتی اکسیدان در کامبوجا بدلیل استفاده از چای طبیعی برای تهیه نوشیدنی کامبوجاست. البته گفته می شود میزان آنتی اکسیدان چای سبز بیشتر از چای سیاه است و به مصرف کنندگان شربت کامبوجا و افرادی که با طب سنتی دوست هستند مصرف کامبوجا چای سبز را کاملا توصیه می نماییم.

خواص شربت کامبوجا : متخصص تغذیه Maxine Smith، RD، LD می گوید: “ترجیحات شخصی، به کنار، شربت کامبوجا ممکن است

علاوه بر ارزشمندی برای زرادخانه سلامت شما باشد.” در حال حاضر تقریبا به عنوان محبوب در فروشگاه های

بهداشت مواد غذایی به عنوان سوپر مارکت های منظم خود، kombucha از چای (معمولا سیاه و گاهی سبز)

و قند (شاید سفید، توربینادو، آگوا و یا عسل) تخمیر شده است. نتیجه نهایی؟ نوشیدنی کمی فیزیکی که غنی

از پروبیوتیک است، به این معنی آن حاوی باکتری ها و مخمرهای زنده یا “میکروب های کوچک سالم” است

که به سیستم گوارش شما کمک می کند.

خواص شربت کامبوجا

اسمیت می گوید: “بعضی از مزایای سلامت کموشا شبیه به سایر غذاهای ریز شده مانند ماست،

کافیر و ترشی خالص (زنده) ترشح شده یا کلم پیچیده است. “اما این نیز دارای دیگران –

ترکیبات زیست فعال خاص – که منحصر به فرد برای kombucha است.”

از بین بردن مزایای kombucha
به احتمال زیاد به خاطر چای خود و پلی فنولهای موجود در آن، بخش زیادی از خواص دوستانه کامبوجا ممکن است.

“پلی فنول ها به عنوان آنتی اکسیدان های قوی در بدن عمل می کنند و التهاب را کاهش می دهند

که علت اصلی بسیاری از بیماری ها و شرایط است.” “و روند تخمیر واقعا مقدار پلی فنل را افزایش می دهد.”

 

آخرین بروز رسانی : 1399/11/28

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و سفارش

Call Now Button