قارچ کامبوچا با کیفیت بسیار بالا که معمولا برای تهیه نوشیدنی کامبوجا در منزل مورد استفاده قرار می گیرد ، یکی از مهم ترین و تاثیرگذار ترین پارامتر های تهیه و تولید چای کامبوجاست . بطوریکه برای تولید نوشیدنی کامبوجا با کیفیت مطلوب ، انتخاب قارچ کامبوجا استاندارد بسیار اهمیت داره و نکاتی در خرید قارچ کامبوجا وجود داره که اگر رعایت بشه میتونه در کیفیت نوشیدنی موثر باشه که در ادامه به تعدادی از این نکات اشاره خواهیم کرد . امیدواریم این مطلب برای شما علاقه مندان به حوزه سلامت و تغذیه مفید واقع بشه .

قارچ کامبوچا چیست؟

در واقع کامبوجا قارچ نیست بلکه از تعداد زیادی باکتری تشکیل شده که خواص زیادی دارند و وقتی در کنار همدیگه قرار می گیرند نوعی توده نرم با رنگ کرم و مایل به قهوه ای تشکیل میدن که معمولا ظاهری شفاف داره و از آن برای تهیه نوشیدنی کامبوجا استفاده میشه که خواص درمانی فوق العاده ای برای بسیاری از بیماری ها مثل کبد چرب ، سرطان ، سرما خوردگی ، دیابت ، بیماری های پوستی و ریزش مو و … داره که میتونید در مقاله خواص کامبوجا را بشناسیم با همه ی این خواص بصورت کامل آشنایی پیدا کنید . اما میریم سراغ ویژگی های نوشیدنی و قارچ کامبوچا با کیفیت و نکات مربوط به آن ها :

نکات مهم در زمینه کیفیت قارچ کامبوجا

  1. اول اینکه اندازه قارچ خیلی در تولید نوشیدنی کامبوجا تاثیر گذار نیست و با قارچ کامبوجا کوچک هم میشه این کارو انجام داد بشرطی که قارچ دارای باکتری های فعال باشه تا فرایند تخمیر بدرستی انجام بشه .
  2. اگه قارچ کامبوچا در ظرف مناسب و در یخچال و داخل چای کامبوجا نگهداری بشه تا ۳-۴ ماه قابلیت نگهداری داره و میشه برای تهیه نوشیدنی از آن استفاده کرد .
  3. از یک قارچ کامبوچا نمیشه بیش از ۴-۵ بار نوشیدنی کامبوجا تولید کرد و بهتره از قارچ کامبوجا جوانتر که قابلیت تکثیر بیشتری دارند استفاده کرد .
  4. گازدار بودن نوشیدنی کامبوجا نشان طبیعی بودن آن است اما اگه خیلی ترش باشه نشان دهنده تازه نبودن کامبوجاست و یا اینکه بیش از حد تخمیر شده و طعمی شبیه به سرکه گرفته که البته خوردن آن برای بدن ضرر نداره و برای مطلوب تر شدن طعمش میشه مقداری آب ، چای سبز یا آبمیوه با آن مخلوط کرد .