کامبوجا نوعی نوشیدنی قدیمی است که از چند صد سال پیش ، افراد نواحی مختلف از آن به عنوان چای و حتی نوعی اکسیر با خاصیت درمانی زیاد استفاده می کردند . البته شواهدی وجود دارد که دال بر استفاده از نوشیدنی کامبوجا در  ایران و در سال های نچندان دور می باشد چرا که ایرانیان همواره در علم طبابت و طب سنتی سرآمد سایر کشورها بوده اند و تا حد زیادی با خواص کامبوجا آشنایی داشته اند .

در ادامه میخواهیم به ارائه ی خواص کامبوجا بپردازیم تا بیشتر با آن آشنا شوید . پس لطفا ما را تا پایان این مقاله همراهی کنید .

خواص کامبوجا (آنتی باکتریال)

قبل از توصیف خواص کامبوجا بدانید کامبوجا یک نوشیدنی تخمیری است که کمی گاز دارد و می تواند

طعم های مختلفی داشته باشد اما معمولا ترش و شیرین است و طعمی شبیه به سرکه دارد اما کمی

ملایم تر و دلچسب تر و حاوی ترکیبات خاصی است که کامبوجا را به یک آنتی بیوتیک قوی و طبیعی تبدیل

کرده که مانع رشد باکتری در بدن می شود و به نوعی به سلامت جسمانی و قوی تر شدن سیستم ایمنی

بدن کمک می کند .

خواص کامبوجا (کاهش استرس)

از دیگر خواص کامبوجا می توان به داشتن مقدار زیادی از ویتامین های B و C اشاره کرد .

اگر شغلی پر استرس دارید و دائما نگران موضوعات مختلف هستید حتما نوشیدنی کامبوجا

را امتحان کنید . زیرا سرشار از ویتامین B است و به ایجاد آرامش و کاهش استرس و فشارهای

عصبی بسیار کمک می کند . ضمنا ویتامین C موجود در کامبوجا به سلامت بدن و کاهش بیماری

های قلبی و عروقی کمک شایانی می کند و مصرف آن به افراد میان سال اکیدا توصیه می شود .

سایر خواص کامبوجا

باکتری های مفید موجود در کامبوجا به هضم بهتر مواد غذایی کمک می کنند . اسید بوتریک

موجود در چای کامبوجا باعث باعث نابودی انگل ها . سلول های سرطانی می شود .

مواد موجود در این نوشیدنی ارزشمند باعث تقویت دیواره روده ها و دستگاه گوارش می شود .